Könyv

Sajátkezű könyvszerkesztésbe fogtam.

Az egész ötlet onnan jött, hogy vettünk egy "Járművek" c. képeskönyvet, amiben többek között van egy kamion és felette egy bajszos kamionsofőr bácsi, amire Robi az első pillanattól fogva következetesen mutogat és mondja közben, hogy "papa" :) Imádnivaló és okos, a Papa meg nagyon büszke rá :) Szóval ekkor gondoltam, hogy akár mindenki (és minden) mást is beletehetnénk egy gyűjteménybe.

Robinak készül az egyedi alkotásom: lesznek benne járművek, tárgyak, állatok, növények és persze emberek - főleg a családtagok, a ritkán látottak is természetesen, akiket így hátha könnyebben megjegyez majd, és nem ijed meg tőlük.

Így nem kell kismillió különböző témájú gyerekkönyvet megvennünk csilliárdokért, ráadásul közös mókának sem utolsó ez az egész szerkesztősdi. Együtt válogatunk képeket, ül az ölemben és segít. Így ugyan lassabban haladunk, de együtt csináljuk.

És bár nincs itthon vastag, lekerekített sarkú lap a biztonságos lapozásért, de van sima A/4 papír, nyomtató, lefűzős mappa, irodai "bugyi", internet, saját fotók, sőt akár fényképezőgép is, ha szükséges. A legjobb, hogy akkor sincs gond, ha valamit kifelejtek belőle, mert utólag is hozzá tudok fűzni bármikor bármit :)