Gyerekszemmel :)

Az egyik legjobb dolog, ha gyerkőccel sétálsz, utazol, játszol, vagy csinálsz bármit, hogy szinte kötelező az ő szemével szemlélned a világot, ami aztán csodás (újra)felfedezéseket eredményezhet :)

Elgondolkodni, hogy miért állt el hirtelen az eső, rájönni, hogy milyen gyönyörű a szivárvány a nappali szőnyegén, csodálni, hogy a labda gyorsan pattog és közben fura, vicces hangot ad, álmélkodni mindenféle műszaki gépen, megoldáson...

A mai szájtátás a délelőtti séta közben volt esedékes. A közeli autókereskedés előtt egy kamion parkolt. Ez önmagában még nem (akkora) dolog, de csak mert Robi szerencséjére két kamionos családtaggal is rendelkezik :) Ez viszont egy autószállító kamion volt, amit épp ott az orrunk előtt "rakodtak fel", azaz parkoltak fel rá a személyautókkal és rögzítették őket. A kamion sofőrje csinált mindent, ráadásul elég profin. Mármint a parkolás részre értem: úgy tolatott fel az alsó szintre, hogy abban semmi teketória nem volt, pikkpakk betájolta az autót, aztán csak lestünk, már fent is volt! No meg aztán ahogy igazította a platót, mindenféle szerkentyűkkel, joystick-okkal... Hű, ez nekem is elég újdonság volt, nem is tudom melyikünk bambult nagyobb átéléssel :)))