Státusz PLUSZ

Upszi, 3 fontos és viszonylag új tudományt kifelejtettem a tegnapi helyzetjelentésből. Pedig nagyon büszke vagyok Robira, hogy már ezek is mennek neki, ráadásul ennyire korán - legalábbis szerintem az átlaghoz képest korán.

1. Tudja a Zozi-betűt :) Ez természetesen a Z betű, de mivel azt már egy ideje tudja, hogy Apa=Zozi, ezért összekötöttük a kettőt. Ha leírva látja, akkor simán felismeri, és boldogan kiabálja, hogy "Zooooziiiii"! Tud olvasni :)))) Na jó, ez talán túlzás ilyen formában :)

2. Tudja már a színeket is! Nem csak úgy, hogy mutasd meg mi barna, hanem ha megkérdem, hogy milyen színű az elefánt, akkor rávágja, hogy "szűte". És a többi színnel, majdnem minddel ugyanez a helyzet. Amiket minden körülmények között tud, az a kék, piros, fekete, barna, pink, lila, szürke, fehér, de megy még sokszor a sárga és a zöld is.

3. Számomra ez a leghihetetlenebb a tegnap kimaradó 3-ból: ismeri, és helyesen használja a jobb és bal fogalmát!!! Előszeretettel villog is ezzel a tudással, mutogatja a jobb/bal kezét/lábát, és érti mikor azt mondom, hogy a kismotorral kanyarodjunk balra...