Pozitív vagy negatív? Ez itt a kérdés!

2013\04\25

Alszik-eszik-játszik-sétál

Nagyjából így lehetne tömören leírni, hogy hogyan is telik egy napunk :) A hangját nem nagyon lehet hallani Robinak, mármint ritkán sír "feleslegesen", csak ha valami gondja van. Amúgy persze be nem áll a szája, brümmög, gagyog, prüntyög, aúzik, és mindezt hatalmas meggyőződéssel. Na meg persze rúgkapál, jár keze-lába folyton, és hanyatt fekve nem igazán marad meg most már, azonnal hasra veti magát, de minimum oldalt fekszik :)

Tegnap óta egyébként a védőnő biztatására a banánnal ismerkedik, és nem kicsit tetszik neki :) Én mondjuk furcsállom, hogy már most banán, de ő a szakember, ő biztos ért hozzá. A kissrác meg nem tiltakozik, sőt... :))) Holnap már 70 g-ot is megehet belőle, holnapután pedig annyit, amennyit kér - na erre kíváncsi leszek, mert az ő bendője szerintem kb feneketlen kút :)

Szintén a védőnő "engedélyével" már a sportkocsiban fekve sétáltatom (végre itt a meleg, jó idő!!), mert abból jobban kilát, de mégsem kell ülnie, mert eléggé fektethető az alja. Hát így telnek mostanában a napjaink :)

etetés újdonság hétköznapok mosolygunk

2013\04\24

Nanemár...

Azt hiszem, hogy én igazán próbálok toleráns lenni mindenkivel, tiszteletben tartom más emberek világnézetét, hitét, még ha az nem is egyezik az enyémmel. Az egyetlen kérésem csakis az, hogy mások is tartsák tiszteletben az én dolgaimat, azaz ne akarjanak semmit rám tukmálni, legyen szó akár vallásról, akár bevált mosószerről. Ez a bevezetője a történetnek, ami az imént esett meg, de nem hitelméleti vitát akarok nyitni, a legkevésbé sem!

Fél órája kb befejezte Robi a vacsorát és rögtön el is álmosodott, úgyhogy letettem. Abban a pillanatban csöngettek. Kimentem, és két idős nő állt ott, semmi olyasfajta kérdés nem hangzott el, hogy zavarnak-e, hanem rögtön bele a lecsóba: Biblia és Isten és reméli, hogy én hívő vagyok... Ekkor kezdett el sírni Robi. Mondtam, hogy elnézést, de a hitem rám tartozik, és bocsánat, de mennem kell, altatnám a fiamat, amint hallhatják, sír. Erre az egyik nő közölte velem, hogy még ráérek, mert ez még csak nyöszörgés, vagy hiszti... Na mondom mi van??? Itt azért elborult az agyam, és csak a jólneveltségem miatt nem mondtam semmi otrombaságot, de gyakorlatilag azonnal rájuk csuktam az ajtót! Majd azt én eldöntöm, hogy a fiam mennyire sír, és mennyire van épp szüksége rám, nehogy már egy vadidegen dirigáljon nekem, basszus...!!! Hú, még most is tök pipa vagyok!

Szerencsére Robi utána pár perc alatt elaludt azért, és ez a legfontosabb!

hétköznapok elmélkedés grrr

2013\04\22

Előny-hátrány

Hogy a végeredményen (Robin) kívül miért volt szuper jó állapot a várandósság? Pl azért, mert nem kellett azon aggódnom, hogy te jó ég mekkora hasam van :)

A hétvégén ruhaválogatást tartottam, és szomorúan vettem tudomásul, hogy a gardróbom tartalmának jelentős része bizony nagyon nem jó rám... Pedig kilókkal tök jól állok, 1-2 plusz kg van rajtam az induláshoz képest, mégis a legtöbb nadrág, rövidnadrág és kedvenc felső itt-ott szűk vagy szorít, netán be sem ér... Hiába van tele a szekrény ruhákkal, mert így most tényleg alig van egy rongyom, amit felvegyek.

hétköznapok elmélkedés rólam

süti beállítások módosítása