Alszik-eszik-játszik-sétál

Nagyjából így lehetne tömören leírni, hogy hogyan is telik egy napunk :) A hangját nem nagyon lehet hallani Robinak, mármint ritkán sír "feleslegesen", csak ha valami gondja van. Amúgy persze be nem áll a szája, brümmög, gagyog, prüntyög, aúzik, és mindezt hatalmas meggyőződéssel. Na meg persze rúgkapál, jár keze-lába folyton, és hanyatt fekve nem igazán marad meg most már, azonnal hasra veti magát, de minimum oldalt fekszik :)

Tegnap óta egyébként a védőnő biztatására a banánnal ismerkedik, és nem kicsit tetszik neki :) Én mondjuk furcsállom, hogy már most banán, de ő a szakember, ő biztos ért hozzá. A kissrác meg nem tiltakozik, sőt... :))) Holnap már 70 g-ot is megehet belőle, holnapután pedig annyit, amennyit kér - na erre kíváncsi leszek, mert az ő bendője szerintem kb feneketlen kút :)

Szintén a védőnő "engedélyével" már a sportkocsiban fekve sétáltatom (végre itt a meleg, jó idő!!), mert abból jobban kilát, de mégsem kell ülnie, mert eléggé fektethető az alja. Hát így telnek mostanában a napjaink :)