Pozitív vagy negatív? Ez itt a kérdés!

2014\11\30

Volt

Na, az van, hogy volt egy kémiai terhességem, aminek most este már vége is lett. De nincs semmiféle dráma, amint azt az előző bejegyzésben is írtam, tök pozitívan állok hozzá, majd a következő hónapban újra megpróbáljuk :)

Hihetetlen energiát, hitet és önbizalmat adott már önmagában az a "minimális" (nekem mégis nagy) eredmény, hogy rögtön képesek voltunk összehozni ezt a pozitív tesztet. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de tényleg lelkesítő. Ha egyszer sikerült, akkor miért ne sikerülne megint? :)))

Hajrá, hajrá, hajrá :)

Ígérem, hogy nem fogok mindent publikálni, igyekszem nem mindenkinek az agyára menni ;)))

Egyébként némi magyarázatként mi is az a kémiai terhesség:

Megfogant, elkezdett beágyazódni, termelődött egy kevés, teszttel kimutatható HCG (terhességi hormon), majd valami miatt abbamaradt a fejlődés, és megjött a menstruáció.

Hát ez a történet ennyi volt, majd legközelebb folyt.köv. :)

egészség kistesó Sziszamisza

2014\11\29

Nem mondhatom senkinek...

Nem mondhatom senkinek... ...elmondom hát mindenkinek. A régi jó duma ugyebár arra az esetre, ha valami nagyon feszít, és nagyon ki akarod mondani... Na ez most tipikusan egy ilyen eset nálam.

Rengeteget agyaltam rajta, hogy mennyire jó, vagy nem jó döntés ez így ebben a formában részemről, de végül is mindegy. Hiszem, hogy ez az írás önmagában nem változtat, nem befolyásol semmit. 

More:

elmélkedés rólam mosolygunk kistesó Sziszamisza

süti beállítások módosítása