Pozitív vagy negatív? Ez itt a kérdés!

2013\10\04

Majdnem

Az előbb anyuékkal skype-oltunk, és közben Robi oldalfekvésből majdnem teljesen felült!!! :))) Plusz most már pikkpakk maga alá rántja a térdeit és már négykézláb is van. Mindezt egy fél délután alatt :) 

újdonság fejlődés mosolygunk attrakció

2013\10\04

Egyre...

...kevesebb gyerekruha fér el a szárítón mosás után, egyre szűkösebb a hely a szekrényében is (saját 2 ajtós szekrénye van - tele...), és ez mind megint csak mit jelent? Egyre telik az idő. 8 nap múlva 10 hónapos lesz az én "kis"fiam :)

Most nagyot ugrott mozgásfejlődésben, legalábbis nekünk ez nagynak számít ilyen idős korban, és ahhoz képest, hogy eddig mi volt. Pár napja folyamatosan feltornázza magát négykézlábra és ringatózik előre-hátra. Így erősíti magát, és egyszer csak elindul mászni :) Aztán ezen kívül még jócskán késve ugyan, de végre tudatosan elkezdett a hasáról visszafordulni a hátára, most már rájött, hogy hogyan kell. Valószínűleg ennek is volt némi akadálya eddig, a nyakában lévő izmok mostanra engedtek ki annyira, hogy könnyedén gurulhasson. Na és a fő kunszt, hogy megpróbál felállni. Persze ezt is amolyan kis lusti módon, nem ám kapaszkodik és felhúzza magát... :) Nem, anya tartsa meg őt (akár csak egész alacsonyan) a hónaljánál fogva hason fekvésben, és ő elkezd fellépegetni :) Csak annyi kell, hogy ráérezzen, hogy bizony önállóan is meg tudja ezt csinálni. Ugyanez a helyzet a felüléssel is. Hason fekve, ha nem teljesen vízszintben a padlón fekszik, hanem mondjuk a lábamon támaszkodik, akkor fel tud ülni. Szerintem (remélem) itt sem sok hiányzik a heurékához.

újdonság elmélkedés mosolygunk attrakció

süti beállítások módosítása