Pozitív vagy negatív? Ez itt a kérdés!

2013\06\09

A gyerekvállalásról

Képzeljük el, hogy Te egy családra vágyó, de még gyermektelen ember vagy.

Amikor azt mondom Neked, hogy a gyerekvállalás nagyon nehéz dolog (és most nem az anyagiakra értem), akkor azt mondod, hogy tudod.

Amikor azt mondom Neked, hogy minden nehézsége ellenére csodás dolog, arra is lehet, hogy az a válaszod, hogy tudod.

Én pedig azt tudom, hogy Neked igazából még fogalmad sincs egyikről sem, mert ebben tényleg csak a saját tapasztalat tud mérvadó lenni, amikor benne vagy nap mint nap, és csinálod.

De azt is tudom, hogy idővel rá fogsz jönni minderre, mert végre Te is átélheted, és akkor megérted... :)

(Mielőtt még bárki magára venné, vagy azt gondolná,hogy okoskodok illetve észt osztok: ez a képzeletbeli beszélgetés a múltbéli és a mostani Én-em között zajlott le :) )

elmélkedés rólam

2013\06\06

Szépítkezés

Tegnap 7 hónap után újra eljutottam fodrászhoz, már eléggé rám fért a dolog :) Szépen megnyírtak (na nem túlzottan, csak amennyire muszáj volt a hajvégeket), kaptam egy kis színt és fazont, gyönyörűen be is lettem szárítva. Zoli jött értem Robival együtt, meg is dicsérte, hogy tényleg jó lett a frizurám.

Hazafelé beugrottunk (pontosabban én beszaladtam) a sarki ABC-be kenyérért, ahol is az egyik eladó épp pakolt, közben leejtett egy doboz sört, ami földet érve szétdurrant és totálisan beborította nem csak a ruházatomat, de az arcomat és a csoda új hajamat is... :))) A Sors azt akarja, hogy az én séróm ronda legyen, és kész :)

elmélkedés rólam mosolygunk

süti beállítások módosítása