Pozitív vagy negatív? Ez itt a kérdés!

2013\05\31

(sz)ép testben ép lélek - avagy a változásokról

A Test

Ennél találóbban én magam sem tudnám megfogalmazni, hogy hogyan is érzek...

link elmélkedés

2013\05\28

Lemaradva

Mindig akarok írni, sok mindent meg szeretnék örökíteni, hogy később emlékezzünk rá, de annyira a legutolsó, hogy gépelni üljek le a gép elé :)

Így aztán most lehet, hogy kicsit összeszedetlenül vágok bele az élménybeszámolóba.

Hozzátáplálás folyamatban, a nagy favorit a banán, mindent banánnal szeretne enni az uraság :) Minden mást is megevett eddig persze, csak max megy a fintorgás, meg a szó szerinti borzongás, ami elég vicces :))) Egyedül a spenót fogott ki rajta. De az sem az íze miatt, hanem mert nagyon elkezdett fájni tőle a pocija, úgyhogy azt egy időre hanyagoljuk is.

Nagy vihánc-masina lett belőle mostanára, főleg Zolit és engem tüntet ki ezzel egyelőre, de a nagyszülőknek is jut még bőven, és persze néha idegenek is. Ez utóbbi kategóriára egyébként mostanában már elég érzékeny, úgy értve, hogy pár hete már bőven megkülönbözteti az ismerősöket az ismeretlenektől, és ha épp kicsit bizonytalanabb napja van, akkor el is pityeredik szegénykém. Hamar meg tud nyugodni, de azért jelzi, egy kis sírdogálással, hogy észrevette ám az idegeneket. Úgy mindent összevetve nagyon hasonlít az apjára, nem csak külsőleg, hanem amúgy is: Robi sem az a kapkodó, őrült, ideges típus, sőt :) Szuper jól eljátszik egyedül, ha épp mondjuk ki kell teregetnem a ruhákat, magyaráz a játékainak közben édes kis baba-nyelven. Grrr, brrr, baa, gaa, maa és egyéb prüntyögések a legjellemzőbbek. Brümmög és köpköd is, mindezt akár cumival a szájában is :)

A kacagást leginkább az váltja ki belőle, ha csikizzük, ha Zoli a hasát harapdálja, vagy ha hapcizok neki :) Mondókákra, énekekre veszettül figyel, és közben aranyosan kerekítgeti ő is a száját, mintha mondaná velem együtt :)

A fürdés most már kevésbé mumus, a legutóbbi 2 alkalommal végre sikerült elérni, hogy ne sírjon, sőt még pancsikolt is. Persze ehhez irtó türelmesnek kellett lenni, és csiga lassan közelíteni a kádhoz, mm-enként beleengedni a a kis testét a vízbe, és közben énekelni :)

Hoppsz... ébred... :) Megyek is :)

hétköznapok

süti beállítások módosítása