Pozitív vagy negatív? Ez itt a kérdés!

2013\03\21

Március 15.

Ezt a hosszú hétvégét az én szüleimnél töltöttük. Szerencsére jól időzítettük az indulást, mert bár az M5-ön közlekedtünk, azért hétvégén otthon sem volt egy leányálom az időjárás. Ki ne emlékezne a baromi nagy hóesésre, és az azt követő káoszra, amit a hófúvás okozott főleg az M1-en és az M7-en... (Na és a Belügyminisztérium SMS-ére...)

Utólag gratuláltunk magunknak, hogy nem Zoli szüleihez indultunk, ők ugyanis a Balaton mellett laknak, tehát lehet, hogy mi is ott álltunk volna elakadva valahol. Beleborzongtam, mikor belegondoltam, hogy az épp 3 hónapos fiunkkal együtt ott várunk a hidegben ellátmány és segítség nélkül.

Március 14-én Robi egyébként megkapta az aktuális DPT oltást (2.) és a Prevenar-t is. Éjjelre egy ici-pici hőemelkedése lett (38 fok), fel is sírt miatta, de szerencsére hamar visszaaludt. Emiatt viszont már előre sejtem, hogy a 3. oltásnál komolyabb reakció várható sajnos.

A hétvége többi része nyugalomban és vidámságban telt, a nagyszülők kiélvezhették kicsit az unokát :) Szerencsére apukám is hazaért fuvarból, majdnem teljes létszámban együtt voltunk, csak az öcsém hiányzott. Na talán majd legközelebb...

süti beállítások módosítása